Het persoonlijke kontakt met onze makelaars, onze moderne visie en korte communicatie lijnen, realiseren een optimale service bij de behandeling en afwikkeling van uw opdracht. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen in de woningmarkt waardoor u verzekerd bent van een deskundig advies. Ook na de aan- of verkoop van uw woning kunnen wij u adviseren en begeleiden op het gebied van verbouwing of interieurinrichting.

De verkoopstrategie:

Bij de verkoop van het onroerend goed, zullen wij in nauw overleg met u, de sterke en zwakke punten van uw woning in kaart brengen. Tevens zal door ons een gedegen marktonderzoek verricht worden. Uw woning zal daardoor met een reële prijsstelling op de markt komen en uw kansen op (een spoedige) verkoop vergroten. Wij begeleiden het gehele verkoop traject tot en met het stroomlijnen van de juridische overdracht. U heeft zelf geen omkijken naar het gehele proces inzake de verkoop van uw woning.

De aankoopstrategie:

Het kopen van een woning is leuk en spannend. Het brengt echter ook tal van onderwerpen met zich mee waar u wellicht nog niet eerder mee in aanraking bent gekomen. Financiering, overdracht, staat van de woning, bouwvergunning(en), omgevingsfactoren en overige aan de koop van een woning gerelateerde zaken. Wij kunnen u hieromtrent van een gedegen advies voorzien.