Vorige | Volgende
Verkocht

Nieuwe Prinsengracht 74 - 3 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-3308882

info@kaaimakelaars.nl

Omschrijving

Karakteristieke en charmante 4-kamer bovenwoning van ca. 93 m2 gelegen op de bovenste 2 verdiepingen met uitzicht op de gracht. Op een TOP-locatie aan het water. Dit heerlijke appartement is licht en uitermate sfeervol en ruimtelijk. Indeling Via de gezamenlijke entree op de begane grond leidt het gemeenschappelijke trappenhuis naar de derde verdieping. Op de derde verdieping is de entree. De grote...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 94 p/m
Bouwjaar
-1906
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Omschrijving

Karakteristieke en charmante 4-kamer bovenwoning van ca. 93 m2 gelegen op de bovenste 2 verdiepingen met uitzicht op de gracht. Op een TOP-locatie aan het water. Dit heerlijke appartement is licht en uitermate sfeervol en ruimtelijk.

Indeling
Via de gezamenlijke entree op de begane grond leidt het gemeenschappelijke trappenhuis naar de derde verdieping. Op de derde verdieping is de entree. De grote en lichte kamer en suite kan door prachtige ensuite deuren gescheiden worden in een voor- en achterkamer. De voorkamer heeft een frans balkon en 3 ramen met uitzicht op de Nieuwe Prinsengracht. Aan de achterzijde in de uitbouw zijn de ruime doucheruimte en de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. Naast de entree bevindt zich het toilet.
Via de interne wenteltrap in de achterkamer is de vierde verdieping bereikbaar waar zich 2 kamers bevinden. De slaapkamer met een groot raam aan de achterzijde geeft toegang tot het dakterras. Tevens is er een ruimte waar de wasmachine staat.
Op de vierde verdieping bevindt zich ook een separate berging.

Bijzonderheden
• Bijzonder mooi appartement van ca. 93 m2
• Voorzien van frans balkon met weids uitzicht.
• Gelegen op eigen grond (geen erfpacht).
• Maandelijkse bijdrage aan de VvE : € 93,75.
• Ideale ligging.
• Oplevering in overleg.
• Conform informatie van de gemeente en conform informatie van de vorige eigenaar heeft er funderingsherstel plaats gevonden (ca. 2005 / 2006).
• Separate berging.
• Mooie vloer.
• Hoge plafonds.

Omgeving
De woning is gelegen aan de gracht op een ideale locatie in het centrum van Amsterdam nabij de Weesperstraat en Plantagebuurt. Op loop/fiets afstand vindt u verder o.a. de Amstel, Koninklijk Theater Carré, Universiteit van Amsterdam, Hermitage, Hortus, Artis, Waterlooplein en de Stopera. Winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen treft u in de nabije omgeving. Tevens zijn er tal van culinaire voorzieningen, gezellige cafés en winkels in de buurt.
Kortom voor liefhebbers van cultuur, uitgaan en kunst biedt deze locatie vele mogelijkheden.

Deze informatie is door de verkoper en Kaai makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Aspirant-koper aanvaardt diens onderzoeksplicht als zodanig. De aspirant-koper dient zelf de voor koop gangbare informatiebronnen te raadplegen. Koper wordt aangeraden en in de gelegenheid gesteld om het verkochte en het complex waarin het verkochte zich bevindt bouwkundig en op asbest te laten keuren.

Verkoper heeft het verkochte zorgvuldig laten opmeten door een specialist, volgens de meetinstructie. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van het gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door interpretatie verschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Zowel verkoper als Kaai Makelaars kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de opgegeven gebruiksoppervlakte. Er vindt geen verrekening plaats bij verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte van het verkochte. Koper wordt aangeraden en in de gelegenheid gesteld om het verkochte op te meten i.v.m. het bepalen van de gebruiksoppervlakte.

Verkoper of Kaai makelaars is nimmer gehouden kosten te vergoeden welke gegadigde heeft gemaakt voor, tijdens of na deelname aan het verkoopproces. Gegadigde zal op geen enkele wijze enige informatie welke zij heeft ontvangen in het proces vermenigvuldigen en/of openbaar maken op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kaai Makelaars. Alle informatie dient vertrouwelijk te worden behandeld.

Schriftelijk vastleggen is een expliciete voorwaarden welke van kracht is (ook voor niet consumenten). Dit houdt in dat de verkoper pas gebonden is aan koper en de overeenkomst, na ondertekening van de koopakte. De koop / verkoop van het ter verkoop aangeboden object is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend.

Zolang de koopakte niet is getekend door de koper en de verkoper is er geen rechtsgeldige koop.
Wanneer de koopakte nog niet is ondertekend door koper en verkoper, staat het verkoper en Kaai Makelaars vrij het alsnog aan een andere partij te verkopen of een onderhandeling aan te gaan met een andere partij. Verkoper of Kaai Makelaars is ter zake van een dergelijk handelen nimmer schadeplichtig en koper zal verkoper of Kaai Makelaars nimmer aansprakelijk kunnen stellen, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook.

Alle onderhandelingen die Kaai Makelaars voeren met gegadigden zijn onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring van verkoper.

De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. Er zullen extra clausules en bepalingen worden opgenomen in de koopakte, Kaai makelaars zal de aspirant koper hierover informeren.

De door de koper aan te wijzen notaris, dient kantoor te houden in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Bovenstaande informatie is niet volledig, serieuze gegadigden zullen meer informatie over het verkochte ontvangen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 94 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
93 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
325 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche

Energie

Soort verwarming
gaskachels
Warm water
geiser huur

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
O
Indexnummer
7
Perceel
2266
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
zonneterras
Tuin
2.50 x 4.80 m
Oppervlakte
12 m²
Bereikbaar via achterom
nee

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Nieuwe Prinsengracht 74 - 3 AMSTERDAM

naar Nieuwe Prinsengracht 74 - 3 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand