Vorige | Volgende
Verkocht

Marius Bauerlaan 17 Aerdenhout

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-3308882

info@kaaimakelaars.nl

Omschrijving

LICHTE MOOIE VILLA Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Wel als je deze prachtige en sfeervolle villa betreedt. Dit is een droom voor mensen die een oud huis op waarde weten te schatten. De omgeving en het huis geven je een vakantiegevoel. Het is gelegen in de prachtige omgeving Aerdenhout dichtbij de natuur, Zandvoort aan Zee en de stad Haarlem. Wonen De woning beschikt over ca. 363 m2...

Kenmerken

Soort woning
Half-vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1906-1930
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk, open ligging

Omschrijving

LICHTE MOOIE VILLA
Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Wel als je deze prachtige en sfeervolle villa betreedt. Dit is een droom voor mensen die een oud huis op waarde weten te schatten. De omgeving en het huis geven je een vakantiegevoel. Het is gelegen in de prachtige omgeving Aerdenhout dichtbij de natuur, Zandvoort aan Zee en de stad Haarlem.

Wonen

De woning beschikt over ca. 363 m2 gebruiksoppervlakte – verdeeld over 9 kamers, 4 badkamers en 4 toiletten. Het huis geeft een positieve uitstraling en dat komt onder andere door de prachtige lichtinval. En dan hebben we het nog niet gehad over de stijlvolle manier waarop het oude huis een beetje moderner is gemaakt. Strakke elementen zoals de witte keuken met 4 kookpitten op het keukenblad, de ingebouwde openhaard en de ruime lichte badkamer met vrijstaand bad, maken deze oude woning uniek. De hoge plafonds en de grove houten balken zorgen voor een stoere en authentieke sfeer in het huis.

Slapen

De sfeer op de bovenste verdiepingen is dezelfde als beneden: licht, met prachtige hoge plafonds, in het oog springende balken en mooie vloeren. En dankzij de vele ruimtes is deze bijna vrijstaande villa perfect geschikt voor grote gezinnen. Met maar liefst 6 slaapkamers en 4 badkamers. De ouderslaapkamer heeft een aangrenzend balkon.

Buitenleven

Niet alleen binnen zit je heerlijk, ook in de prachtige tuin kom je helemaal tot rust. De tuin is omgeven door een prachtige haag en oude bomen. Liever een stuk fietsen? Fiets door de duinen naar het strand. In iets meer dan een kwartier sta je met je voeten in het zand. Ook dichtbij en minstens zo leuk: de gezellige binnenstad van Haarlem.

Handig om te weten

* Supermarkt, winkels en ijssalon zijn op ca. 5 minuten fietsafstand.
* Op ca. 2 minuten fietsafstand van het Montessori College. Tevens 4 basisscholen in de nabije omgeving.
* Op ca. 6 minuten fietsafstand van het station Heemstede-Aerdenhout.
* Het wordt "as is, where is" verkocht.
* Voor de koopakte en de eigendomsoverdracht heeft de verkoper een vaste notaris aangewezen.
* Vrijstaande berging in de tuin, thans in gebruik als berging / garage.
* Een groot deel van de ramen is voorzien van dubbelglas.

Deze informatie is door de verkoper en Kaai makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot dit woonhuis met tuin en verdere aanhorigheden is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Aspirant-koper aanvaardt diens onderzoek plicht als zodanig. De aspirant-koper dient zelf de voor de koop gangbare informatiebronnen te raadplegen. Koper wordt aangeraden en in de gelegenheid gesteld om het verkochte bouwkundig/technisch en op asbest te laten keuren.

Schriftelijk vastleggen is een expliciete voorwaarden welke van kracht is (ook voor niet consumenten). Dit houdt in dat verkoper pas gebonden is aan koper en de overeenkomst, na ondertekening van de koopakte. Zolang de koopakte niet is getekend door de koper en de verkoper is er geen rechtsgeldige koop en staat het verkoper en Kaai Makelaars vrij het alsnog aan een andere partij te verkopen of een onderhandeling aan te gaan met een andere partij. Verkoper of Kaai Makelaars is ter zake van een dergelijk handelen nimmer schadeplichtig en koper zal verkoper of Kaai Makelaars nimmer aansprakelijk kunnen stellen, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook.

Voor de eigendomsoverdracht en de koopakte heeft de verkoper een vaste notaris (Buma Algera Notariaat) aangewezen. Dit betekend dat de koper niet vrij is om zijn eigen notaris te kiezen. De koopakte zal worden opgemaakt door Buma Algera Notariaat, langs de lijnen van het ringmodel Amsterdam van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Er zullen extra clausules, bepalingen, informatie, overeengekomen zaken en mededelingen over het verkochte worden opgenomen en er zullen bepalingen worden doorgehaald in de koopakte. Kaai makelaars en verkoper zullen de aspirant koper hierover informeren. Een opsomming van de op te nemen clausules, bepalingen en voorwaarden die van toepassing zijn, zijn in te zien onder het kopje "plattegronden" op de site van Kaai Makelaars.

De verstrekte informatie is slechts een vrijblijvende aanbieding en is qua informatie onvolledig, serieuze gegadigden zullen meer informatie over het verkochte ontvangen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Half-vrijstaande villa
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
363 m²
Overige inpandige ruimte
20 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m²
Externe bergruimte
19 m²
Bruto inhoud
1.680 m³
Perceeloppervlakte
1.570 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
4
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
alarminstallatie, dakraam

Energie

Isolatie
grotendeels dubbelglas
Soort verwarming
c.v.-ketel, elektrische verwarming
Warm water
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bloemendaal
Sectie
B
Perceel
4093
Oppervlakte
1570 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk, open ligging
Tuintype
tuin rondom
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
vrijstaand hout
Capaciteit
1
Voorzieningen
voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's

Kaart Marius Bauerlaan 17 Aerdenhout

naar Marius Bauerlaan 17 Aerdenhout
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand