Vorige | Volgende
Verkocht

Bestevaerstraat 9 - 3 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

020-3308882

info@kaaimakelaars.nl

Omschrijving

Licht, perfect ingedeeld 3-kamerappartement (waarvan 2 ruime slaapkamers) met groot balkon op een top locatie in Amsterdam. Deze efficiënt ingedeelde woning heeft veel inbouwkasten en voelt heel ruimtelijk aan. Indeling: Entree van de woning op de derde verdieping is te bereiken via het gemeenschappelijke trappenhuis. Ruime hal met apart toilet met fonteintje, veel opbergruimte en inbouwkast met...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Service kosten
€ 70 p/m
Bouwjaar
1906-1930
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Licht, perfect ingedeeld 3-kamerappartement (waarvan 2 ruime slaapkamers) met groot balkon op een top locatie in Amsterdam. Deze efficiënt ingedeelde woning heeft veel inbouwkasten en voelt heel ruimtelijk aan.

Indeling:
Entree van de woning op de derde verdieping is te bereiken via het gemeenschappelijke trappenhuis. Ruime hal met apart toilet met fonteintje, veel opbergruimte en inbouwkast met aansluiting voor wasmachine en droger. Zeer riante en lichte woonkamer met aan de achterzijde het eetgedeelte en een moderne luxe open keuken. Op maat gemaakte zwevende wandplanken, in lijn met de nisjes in de muur. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Aan deze kant van de woonkamer zijn er dubbele deuren die toegang bieden tot het brede balkon (middag en avond zon).
Grote slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkledingkasten. Aan de achterzijde een ruime slaap/werkkamer met toegang tot het balkon en inbouwkast. De moderne royale badkamer is voorzien van een aparte douche, een ligbad en een wastafel.

Locatie:
De Bestevâerstraat is een mooie karakteristieke straat in De Baarsjes, nabij Oud-West. In de nabije omgeving bevinden zich vele hippe hotspots en restaurants. Winkels voor de dagelijkse boodschappen vind je ruimschoots om de hoek op de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat.
Op fietsafstand van o.a. de Jordaan, de Grachtengordel van Amsterdam en het Vondelpark.
Het Erasmus- en Rembrandtpark liggen op loopafstand.
De bereikbaarheid met de auto is goed (via afslag S105 op de Ring A10). Perfect openbaar vervoer in de directe omgeving, de tram en bushalte bevinden zich o.a. op de Admiraal de Ruyterweg Zowel het Station Amsterdam Centraal en het Station Amsterdam Sloterdijk zijn uitstekend bereikbaar.

Vereniging van Eigenaars:
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit 5 appartementsrechten.
De maandelijkse bijdrage aan de VvE: € 70,-.

Bijzonderheden:
• De genoemde vraagprijs betreft een vanaf prijs.
• Eigen grond.
• Gebruiks oppervlakte wonen ca. 78,6 m2 op één verdieping (conform meetrapport).
• Dubbel glas aanwezig.
• CV ketel Intergas.
• Ruim balkon aan de achterzijde
• Oplevering in overleg
• Mooie plafond hoogte.

Deze informatie is door de verkoper en Kaai makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.

Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Aspirant-koper aanvaardt diens onderzoek plicht als zodanig. De aspirant-koper dient zelf de voor koop gangbare informatiebronnen te raadplegen. Koper wordt aangeraden en in de gelegenheid gesteld om het verkochte en het complex waarin het verkochte zich bevindt bouwkundig en op asbest te laten keuren.

Verkoper heeft het verkochte zorgvuldig laten opmeten door een specialist, volgens de meetinstructie. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van het gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door interpretatie verschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Zowel verkoper als Kaai Makelaars kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de opgegeven gebruiksoppervlakte. Er vindt geen verrekening plaats bij verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte van het verkochte. Koper wordt aangeraden en in de gelegenheid gesteld om het verkochte op te meten i.v.m. het bepalen van de gebruiksoppervlakte.

Verkoper of Kaai makelaars is nimmer gehouden kosten te vergoeden welke gegadigde heeft gemaakt voor, tijdens of na deelname aan het verkoopproces. Gegadigde zal op geen enkele wijze enige informatie welke zij heeft ontvangen in het proces vermenigvuldigen en/of openbaar maken op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kaai Makelaars. Alle informatie dient vertrouwelijk te worden behandeld.

Schriftelijk vastleggen is een expliciete voorwaarden welke van kracht is (ook voor niet consumentkoper). Dit houdt in dat de verkoper pas gebonden is aan koper en de overeenkomst, na ondertekening van de koopakte. De koop / verkoop van het ter verkoop aangeboden object is pas gesloten als de koopakte door koper en verkoper is getekend. Zolang de koopakte niet is getekend door de koper en de verkoper is er geen rechtsgeldige koop.
Wanneer de koopakte nog niet is ondertekend door koper en verkoper, staat het verkoper en Kaai Makelaars vrij het alsnog aan een andere partij te verkopen of een onderhandeling aan te gaan met een andere partij. Verkoper of Kaai Makelaars is ter zake van een dergelijk handelen nimmer schadeplichtig en koper zal verkoper of Kaai Makelaars nimmer aansprakelijk kunnen stellen, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook.

Alle onderhandelingen die Kaai Makelaars voert met gegadigden zijn onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring van verkoper.

De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, Ring Amsterdam. Er zullen extra clausules en bepalingen worden opgenomen in de koopakte, Kaai makelaars zal de aspirant koper hierover informeren.

De door de koper aan te wijzen notaris, dient kantoor te houden in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

Bovenstaande informatie is niet volledig, serieuze gegadigden zullen meer informatie over het verkochte ontvangen.

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 70 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
79 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m²
Bruto inhoud
269 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, wastafel

Energie

Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
L
Indexnummer
7
Perceel
117
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, parkeervergunningen

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Bestevaerstraat 9 - 3 AMSTERDAM

naar Bestevaerstraat 9 - 3 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand