Vorige | Volgende
Verhuurd

Haparandaweg 67 D4 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Neem contact met ons op

020-3308882

info@kaaimakelaars.nl

Omschrijving

Atelier/kantoorruimte/bedrijfsruimte van ca. 82 m². Ligging De Amsterdamse Minerva Haven (onderdeel van de houthavens) is een pure "stadshaven", een creatieve oase tussen het bruisende Amsterdamse centrum en het grootschalige havengebied. Een plaats waar je zowel wordt geïnspireerd door het ruige industriële verleden, als door de stadse dynamiek. Het populaire gebied is volop in ontwikkeling en...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
82 m²

Omschrijving

Atelier/kantoorruimte/bedrijfsruimte van ca. 82 m².

Ligging
De Amsterdamse Minerva Haven (onderdeel van de houthavens) is een pure "stadshaven", een creatieve oase tussen het bruisende Amsterdamse centrum en het grootschalige havengebied.
Een plaats waar je zowel wordt geïnspireerd door het ruige industriële verleden, als door de stadse dynamiek. Het populaire gebied is volop in ontwikkeling en biedt onderdak aan diverse vooruitstrevende organisaties, zoals het bij modeliefhebbers bekende 'Barts' en het innovatieve ontwerp- en architectenbureau 'Dedato'. Bovendien bevindt de monumentale binnenstad zich letterlijk
op fietsafstand.

De genoemde huurprijs is exclusief BTW, water, warmte, elektra en servicekosten.

Deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. U dient zelf tevens te rechercheren en te verifiëren met name ten aanzien van uw beoogd gebruik, uw eventuele verbouwplannen alsmede een eventueel bouwkundig onderzoek.
Genoemde indeling, tekst en maten op de plattegrond(en) kunnen afwijken van de feitelijke situatie.
De verkoop is onder voorbehoud gunning van verkoper.
De gebruikte foto van het interieur is van een vergelijkbare model unit maar is niet de bedrijfsruimte die we te huur aanbieden.

Onder voorbehoud gunning van de verhuurder. Verhuurder is pas gebonden aan een huurder als de huurovereenkomst door zowel huurder als verhuurder is ondertekend, als de huurovereenkomst nog niet is ondertekend kan verhuurder zich vrij achten en het nog aan een andere partij verhuren of zich terug trekken e.d.

De bestemming is creatieve bedrijvigheid, huurder heeft goedkeuring nodig van het Havenbedrijf, hier zijn kosten aan verbonden, deze kosten zijn voor de huurder.

De gebruikte fotos komen niet geheel overeen met de feitelijke situatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
82 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
K
Perceel
7999
Oppervlakte
1422 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht

Foto's

Kaart Haparandaweg 67 D4 AMSTERDAM

naar Haparandaweg 67 D4 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand